- 290 g kukorica
- 25 g majonéz
- 25 g tejföl
- 20 g joghurt
- 4 ek krémsajt
- 8 szelet sonka
- 8 szelet sajt
- 4 tortilla
- só
Elkészítés
- A kukoricát összekeverjük a majonézzel, tejföllel, joghurttal, és megsózzuk.
- A tortillákat megmelegítjük egyenként, serpenyőben, néhány másodpercig mindkét oldalukra fordítva.
- Megkenjük őket a krémsajttal.
- Minden tortillára két szelet sonkát és két szelet sajtot helyezünk.
- A kukoricás keveréket egyenletesen elosztjuk a tortillákon.
- A tortillákat szorosan feltekerjük, úgy, hogy először az egyik szélét 2 cm szélesen behajtjuk, majd a másik két szélét ráhajtjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése