Elkészítés
- Egyliteres, szögletes tepsit kibélelünk sütőpapírral.
- A csokoládét apró darabokra törjük, és összekeverjük a vajjal és a sűrített tejjel.
- A masszát folyamatos kevergetés mellett addig melegítjük, amíg az összes hozzávaló elolvad.
- Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vaníliaaromát, és addig kevergetjük, amíg sűrűn folyó masszát nem kapunk. A tepsibe töltjük, és elsimítjuk a tetejét.
- Ezután a hűtőszekrénybe tesszük, és megvárjuk, hogy a massza megdermedjen.
- A csokoládémasszát kiborítjuk, és kockákra vágjuk.
Hmm, csak a látványtól is hízok!:) Biztosan nagyon finom!!!
VálaszTörlésNekem a kedvenceim közé tartozik. :)
VálaszTörlés