Hozzávalók
Tésztához:
- 3 tojás
- 75 g cukor
- 75 g liszt
- 75 g olvasztott fehér csokoládé
Krémhez:
- 4,5 dl habtejszín
- 525 g fehér csokoládé
- 375 g túró
Díszítéshez:
Elkészítés
- A tojást a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a fehér csokit, majd csomómentesre keverjük.
- Egy sütőpapírral bélelt tortaformában, előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
- A tejszínt felfőzzük. Levesszük a tűzről, belekeverjük a fehér csokit, és folyamatosan kevergetve megolvasztjuk.
- Belekeverjük a túrót. A keveréket eloszlatjuk a tortán, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Szép, gusztusos!
VálaszTörlésNagyon guszta:)
VálaszTörlésNagyon finom lehet guszta! Látom a krémnél itt is tejszín és túró van. Ezt én még így eddig nem próbáltam, csak ma ahogy készítettem a te recepted által a túrórudi süteményed. Nagyon finom együtt a tejszín és a túró!
VálaszTörlésRajtam biztos nem fogna ki egy szelet!! Istenien néz ki! Ügyes vagy! :)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki a tortád, biztos nagyon finom volt!
VálaszTörlésHa ilyen tömény egyszer megsütöm anyának, hátha le tud mondani picit az édességekről, meg a krémes sütikről :D
VálaszTörlésMárti, Kati, köszönöm!
VálaszTörlésÉva, a túró és a tejszín igencsak passzolnak. :D De ebben még fehér csoki is van, attól még jobb. :)
Barbi, rajtam is éppen csak kifogott. :D Persze ez attól is függ, mennyit evett előtte az ember.
Marisz, köszönöm!
Panna, süsd meg! :D
Flóra,vittem a receptet,csodás ahogy látom!!!Nem baj ha tömény,nem nagyon macerás,és legalább nem lehet megenni egyszerre,beosztjuk!!!!!Ha időhiánnyal küzdünk ez tökéletes,több napra elég.Köszi!!!
VálaszTörlés