Hozzávalók
Elkészítés
- 100 g leveles tészta
- 40 g krémsajt
- 40 g fehér csokoládé
- 40 g + 6 szem eper
Elkészítés
- A tésztát kinyújtjuk, és kibélelünk vele 6 kosárkaformát, majd előmelegített sütőben, 180 fokon 15 percig sütjük. A kosárkákat kiszedjük a formából, és hűlni hagyjuk.2. A csokit megolvasztjuk, majd összeturmixoljuk 40 g eperrel és a krémsajttal.3. A kosárkákat megtöltjük a krémmel, majd rájuk teszünk 1-1 szem epret.
Jó kis recept, ötletes és finom!
VálaszTörlésEzek az összetevők akár az én kedvenceim közt is lehetnének! Nagyon finom lehet guszta!
VálaszTörlésEzt megint jól kifundáltad! :-))
VálaszTörlésMár tegnap megcsodáltam ezeket a kosarakat, gyönyörűek! Különben is minden epres jöhet korlátlanul!:)
VálaszTörlésNo persze a brownie-val együtt!:)
Hűűűű de gyönyörű ez az eper, rajzolni sem lehetne szebbet :))
VálaszTörlésNagyon kínálják m,agukat a kis kosárkáid!
VálaszTörlésLilla, köszi!
VálaszTörlésÉva, köszönöm! Ezeket az összetevőket én is nagyon szeretem. Főleg az epret.:)
Teller-cake, köszi!:)
Trinity, nálam is eper meg brownie, azokból akármennyit tudnék enni...:D
Szofi, direkt ezt a szépet választottam fotózáshoz. Mondjuk szerintem az eper a legszebb gyümölcs.:))
Marisz, köszönöm!
Csábító! :)
VálaszTörlés