Általában nincs benne sütőpor, és kevesebb időt kell sütni, ez egy ilyen kivételes változat.:)
A brownie egy 22x35 cm-es tepsiben készült.
Hozzávalók
Étcsokoládés tészta:
- 12 dkg vaj
- 20 dkg étcsokoládé
- 30 dkg cukor
- 16 dkg liszt
- 3 tojás
- 0,5 kk sütőpor
- 35 g kakaópor
Fehér csokoládés tészta:
- 12 dkg vaj
- 20 dkg fehér csokoládé
- 22 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 3 tojás
- 1 kk sütőpor
Elkészítés
- 12 dkg vajat és az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk.
- Hozzáadjuk az étcsokoládés tésztához való többi hozzávalót.
- 12 dkg vajat és a fehér csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk.
- Hozzáadjuk a fehér csokoládés tésztához való többi hozzávalót.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük az étcsokoládés keveréket, erre pedig ráöntjük a fehér csokis masszát.
- Előmelegített sütőben, 180 fokon 50 percig sütjük.
Tetszik ez a fekete-fehér változat! Nagyon látványos és biztos finom is :)
VálaszTörlésKöszi. :))
VálaszTörlésMutatós ez a "kétszínű" süti :) nem találkoztam még ilyen megoldással!
VálaszTörlésKöszönöm!
VálaszTörlésFlóra,még elvittem ezt is,nekem való,egyszerű és isteni!!!Ahogy kifogytam,jövök keresni!!!köszi!!!
VálaszTörlésNekem is a brownie az egyik kedvencem, én sem tudom megunni!
VálaszTörlés