A tepsi mérete: 20x30 cm.
Hozzávalók
- 50 dkg túró
- 5 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 1 cs vaníliás puding
- 3 tojás
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítés
- A tojásokat szétválasztjuk.
- A vajat habosra keverjük a cukorral, belekeverjük a tojássárgájákat, a vaníliás cukrot, a pudingport, és a túrót.
- A fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 180 fokon, 35-40 percig sütjük.
Én "alj nélküli túrós"-ként ismerem nagyon hasonló összetétellel. Isteni finom! :)
VálaszTörlésSzia! :) Tegnap nézegettem ezt a receptet, és ma meg benne volt az álmomban! :D Ez egy jel lehet, most már ki kell próbálnom :D Puszi
VálaszTörlésAzt hiszem, ma el is készítem, szuper!
VálaszTörlésDe érdekes! Töltelék tészta nélkül:-) Nagyon fincsi lehet, kipróbálásra csábít!
VálaszTörlésTeller-cake, én is hallottam már az alj nélküli túrósról, de nem tudtam, hogy ez ugyanaz.:)
VálaszTörlésHajni, ez csak egy jel lehet!:D Puszi:)
Lilla, remélem ízleni fog!
Gerdi, van amiben úgyis a töltelék a legjobb, ha meg az jó, minek a tészta?:)
Ez nagyon jóóóóóó, tuti kipróbálom!!!
VálaszTörlés