(A tepsim mérete: 21x21 cm)
Hozzávalók
- 125 g vaj
- 250 g mogyoróvaj
- 125 g darált háztartási keksz
- 80 g porcukor
Csokis réteg:
- 80 g étcsokoládé
- 60 g tejcsokoládé
- 20 g vaj
Elkészítés
- A mogyoróvajas réteg hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy 21x21 cm-es tepsibe nyomkodjuk.
- Az étcsokit, a tejcsokit, a vajat összeolvasztjuk, és rákenjük a mogyoróvajas tésztára.
- Hűtőben tároljuk.
Ne kísérts! Lécci! ;-DD
VálaszTörlésJó kis sütés nélküli finomság!
VálaszTörlésNagyon finom lehet, és még sütni sem kell! :)
VálaszTörlésFincsi lehet ! Nagyon jól néz ki!!
VálaszTörlésNagyon guszta és finom lehet! Még egy előnye hogy nem kell sütni!:-)
VálaszTörlésKöszi, megpróbállak titeket nem kísérteni, de hátha egyszer olyan finom, muszáj veletek megosztanom...:D És nemcsak nem kell sütni, de nagyon hamar készen is van!
VálaszTörlés