Szabinánál találtam régebben a receptet. 60 db ferrarossi jött ki ekkora adagból.
Hozzávalók
- 6 ek méz
- 15 dkg cukor
- 25 dkg vaj
- 20 dkg étcsokoládé
- 15 dkg darált dió
- 25 dkg natúr kukoricapehely
Elkészítés
- A mézet a cukorral, a vajjal és a csokival felolvasztjuk.
- Belekeverjük a diót, és a kukoricapelyhet.
- Evőkanállal halmokat teszünk mignon papírokba, és hűtőbe rakjuk.
Csodálatosan néz ki! Miért mondod hogy nem szép? Nagyon finom lehet!
VálaszTörlésSzerintem is nagyon szépek, és igazán finom, ropogós kis desszert! :)
VálaszTörlésHmmmm..... ez biztos nagyon finom!!!
VálaszTörlésÉva, köszi, végülis nem ronda, de azért nem a legszebb!:)
VálaszTörlésHankka, ez a süti valóban azoknak van, akik szeretik az ilyen ropogós desszerteket!
Szilvi, bizony, nagyon finom!:)
Ohhh...ezt pont nekem találták ki, mivel rengeteg kukoricapelyhünk van itthon!:)
VálaszTörlésRemélem ízleni fog, majd írd meg, hogy sikerül, ha elkészítetted!:)
TörlésMindenképpen megírom!:)
Törlés