Nagyon finom lett, bár annyiban eltér a többi felfújttól, hogy nincs benne se liszt, se tojássárgája. Ezért inkább egy kicsit sült tojásfehérjehabra emlékeztet, aminek epres az íze.
- 3 tojásfehérje
- 20 dkg eper
- 4 ek porcukor
- vaj és porcukor a formákhoz
Elkészítés
- Az epret megmossuk, kicsumázzuk, és két evőkanál porcukorral összeturmixoljuk.
- A tojásfehérjéket a maradék porcukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan az eperhez forgatjuk.
- 4 kisebb felfújtformát kivajazunk, és meghintünk porcukorral. Egyenletesen eloszlatjuk benne az epres masszát.
- Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 12 perc alatt megsütjük.
Fantasztikusan néz ki
VálaszTörlésKöszi! :)
VálaszTörlésNagyon szépen felnőttek, gyönyörű szinük lett.
VálaszTörlésKati, neked is köszönöm!
VálaszTörlés