Sajnos ebben a melegben már gyorsan olvad a csoki, úgyhogy nehéz volt őket lefotózni anélkül, hogy ne olvadjanak el. De azért valahogy sikerült. :)
A hozzávalók 15 bonbonra elegendőek.
- 45 ml tejszín
- 45 g étcsoki
- 5 g vaj
- 25 g reszelt marcipán
- 90 g fehér csoki
Elkészítés
- A fehér csokit megolvasztjuk. Egy ecset segítségével kikenjük vele a bonbonformákat.
- A hűtőben hagyjuk megdermedni. Utána egy újabb adag fehér csokit kenünk rá, majd ezt is hagyjuk megdermedni.
- A tejszínt felforraljuk a vajjal, majd levesszük a tűzről. Beletesszük az étcsokit, és homogénné keverjük. Hozzáadjuk a marcipánt, és robotgéppel csomómentesre keverjük.
- A szilikonformákban eloszlatjuk a tölteléket. Hűtőbe tesszük 20 percre.
- Egy újabb adag fehér csokival lezárjuk a bonbonokat. Hűtőben hagyjuk megdermedni.
- Kifordítjuk a formából. Ahol szükséges, levágjuk a széleket.
Hmm, nagyon jól néz ki! Mentve :)
VálaszTörlésNagyon jó a blogod, gratulálok hozzá!
Köszönöm, jól esik, hogy tetszik a blogom! :)
VálaszTörlésÖrülök, hogy ízlett. Nagyon szépek lettek! :)
VálaszTörlésKöszi, a receptet is! Tényleg isteni finom. :)
VálaszTörlés