Ez a szendvics elég hamar kész van, és nagyon finom. Aki szereti a hawaii pizzát, az próbálja ki a szendvics változatát is. Esetleg még a tetejét meg lehet szórni reszelt sajttal.
- 10 karika ananász (340 g konzervben)
- 10 szelet kenyér
- 2 ek ketchup
- 10 szelet sonka
- 125 g natúr krémsajt
- 1 ek morzsolt oregánó
- 1 ek méz
- 2 ek olaj
Elkészítés
- Az ananászt kivesszük a konzervből. A konzervdoboz segítségével korongokat szúrunk a kenyerekből és a sonkákból.
- A kenyereket 10 perc alatt megpirítjuk 200 fokra előmelegített sütőben.
- A krémsajtot összedolgozzuk a morzsolt oregánóval.
- A mézet és az olajat összekeverjük.
- Az előpirított kenyereket megfordítjuk, megkenjük őket ketchuppal, majd rájuk simítjuk az oregánós krémsajtot.
- Befedjük őket egy-egy szelet sonkával, rátesszük az ananászokat, és megkenjük a mézes-olajos kencével.
- A szendvicseket 6 percre visszatesszük a sütőbe.
Stahl recept? :) Sokszor készítem! :)
VálaszTörlésAz bizony! Stahlnak jó receptjei vannak. :))
VálaszTörlés