Erre a receptre is a NoSaltyn bukkantam rá.
- 3 pohár (375 g) natúr joghurt
- 2 dl habtejszín
- 3 tojás
- 1 db (100 g) tömlős natúr krémsajt
- 1 doboz (140 g) natúr kockasajt
- 10 ek cukor
- 6 púpos ek liszt
Elkészítés
- A hozzávalókat botmixerrel csomómentesre keverjük.
- Kivajazott, kilisztezett (20x30) tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben, 180 fokon 40-50 perc alatt megsütjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd utána szeleteljük.
Szeretem a sajtot, meg mindent, amiben sajt van. Az lepett meg, hogy édes. Én sósnak képzeltem, már ránézésre:-)
VálaszTörléselbírtam volna vele! :-))
VálaszTörlésGerdi, pedig ez édes! :) Én egyébként a sajttortára is azt hittem először, amikor hallottam róla, hogy biztosan sós.:D
VálaszTörlésGionetta, abban biztos vagyok! ;)
Nagyszerű ízharmónia, elképzeltem, milyen lehet! :)
VálaszTörlés