- 30 dkg málna
- 15 dkg cukor
- 3 dl víz
Elkészítés
- A málnaszemeket 10-15 percre hideg vízbe áztatjuk, hogy az apró bogarak és egyéb szennyeződések feljöjjenek a felszínre.
- Kivesszük a vízből, és villával szétnyomkodjuk.
- A vizet és a cukrot addig főzzük, amíg a cukor elolvad. Kihűtjük.
- A pépesített málnát és a cukros vizet összekeverjük.
- Fagyasztóba rakjuk, és óránként átkeverjük. Kb. 5-6 óráig.
De nagyon szép és guszta!Ráadásul még jó hideg is jöhetne most 1-2 db. belőle!:-)
VálaszTörlésFlóra! Nagyon szép lett a sorbeted! Örülök, hogy kipróbáltad, és hogy neked is ízlik!
VálaszTörlésÉva, köszönöm! Ebben a melegben tényleg jól jön 1-2 gombóc.:)
VálaszTörlésIceflower, köszönöm, a receptet is!