Kicsit engem a hideg kutyára emlékeztet, csak ebből hiányzik a dió meg a cukrozott narancshéj (de egyébként nyugodtan bele lehet csempészni).
Hozzávalók
- 30 dkg +
15 dkg étcsokoládé
- 15 dkg vaj
- 0,25 dl +
1,5 dl tejszín
- 4 dkg méz
- 15 dkg
háztartási keksz
Elkészítés
- 30 dkg
étcsokoládét, a vajat, 0,25 dl tejszínt, és a mézet összeolvasztjuk.
- A
kekszeket egyesével négy darabra törjük, és a masszához keverjük. Egy
folpackkal bélelt 20 centis tortaformába öntjük az egészet.
- 15 dkg
étcsokoládét és 1,5 dl tejszínt összeolvasztunk, és a masszára simítjuk.
- Hűtőbe tesszük, míg megdermed.
KEDVENC SÜTI!!! NAGYBETŰVEL!:)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, biztos jó tömény édesség!
VálaszTörlésMilyen jóóóó csokis! :D
VálaszTörlésListára felvéve. :)
NAccerű!!! Még egy kis diót bele! MMMM, rettentően gyorsan fogyna! ;-))
VálaszTörlésTénylegfinom!!!!!
VálaszTörlésEz aztán a csokis finomság! Nálunk is kedvenc lenne:-)
VálaszTörlésTücsökBogár, köszönöm a receptet! Mi is IMÁDJUK!:))
VálaszTörlésÉva, tényleg tömény, és isteni finom!
Okki, ez aztán tényleg nagyon csokis.:)
Gionetta, gyorsan fogy, az biztos!:)
Illéskrisz, igen-igen!:)
Gerdi, abban biztos vagyok!
Ti milyen tejszínt használtatok?
VálaszTörlésHabtejszínt.
Törlés