Nagyon finom, és jó alternatíva a leveles tészta-virsli kombinációjára. (Kb. 30 db lesz belőle.)
Hozzávalók
- 300 g
leveles tészta
- 60 g
reszelt trappista sajt
- 30 g
ketchup
- 4 db (200
g virsli)
Elkészítés
- A leveles
tésztát kinyújtjuk, megkenjük a ketchuppal, és megszórjuk a sajttal.
- A tészta
két szélére teszünk két-két virslit, amiket feltekerünk, úgy, hogy középen
találkozzanak (tésztával elválasztva).
- Késsel 2
centis szeletekre vágjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket.
- Előmelegített
sütőben, 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Flóra, ez nagyon ötletes! Ha nincs idő tésztát gyúrni-keleszteni, jöhet a leveles tészta ilyen formában... Szuper!
VálaszTörlésNagyon örülök ennek a receptnek mert éppen nekem is van tészta a hűtőben sőt sajtom is így már csak virslit kell vennem és milyen finom kis nassolós tésztát lehet csinálni. Nagyon guszta! Lehet hogy várok hétvégéig és akkor csinálom meg mert jön a kis unokám és nagyon szereti a virslit és a kecsapot is.Bár lehet hogy akkor nekem kell megenni az összes tésztát?:-))(Kifogja szedni a virslit)
VálaszTörlésHi-hi! :) Nagyon tetszik!
VálaszTörlésIlléskrisz, köszönöm! Bizony, egy jó pont, hogy nem kell vele sokat bajlódni, mégis jól néz ki.:)
VálaszTörlésÉva, reméljük nem szedi ki a virslit.:) Remélem, ízleni fog!
Teller-cake, köszi:))