Hozzávalók
- 15 dkg marcipán
- 10 db aszalt eper
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítés
- A marcipánt 10 részre osztjuk, és minden darabból gombócokat formálunk. A gombócokra rányomunk egy-egy aszalt epret.
- A csokoládét megolvasztjuk, és belemártjuk a marcipános epreket.
- Sütőpapírra állítjuk őket, és hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
Nagyon finom lehet, ötletesen megoldottad!Először azt hittem hogy bonbon formában csináltad. Guszta!
VálaszTörlésez nagyon szuper! imádom az ilyen egyszerű recepteket ! :)
VálaszTörlésNem semmi, finom lehet, és könnyű elkésziteni is:)
VálaszTörlésDe jópofa, igazán harapnivaló kis finomság!
VálaszTörlésNagyon tetszik :)
Ez valami fantasztikusan néz ki, ha még ilyen finom is......:)
VálaszTörlésSzuper jól néz ki, nagyon csábító a látvány:) Az ízét meg hozzáképzelem:)
VálaszTörlésDe aranyosak...:) Biztosan szuper finomak!
VálaszTörlésCsuda jól néz ki! Hogy állsz a tanulással? :-)
VálaszTörlésGyönyörű, és finom.:):)
VálaszTörlésÓ, micsoda színek! Nyelek nagyokat... :)
VálaszTörlésKöszönöm mindenkinek!
VálaszTörlésTeller-Cake, kissé szerintem le vagyok maradva, és már csak két hét van az érettségiig.:( De azért igyekszem bepótolni, az időm nagy részében a töri könyv felett ülök.:)
Most jutottam el az epres finomságokhoz. Gyönyörű a bonbonod, biztos nagyon finom volt!
VálaszTörlésDrukkolok neked az érettségihez!
Marisz, köszönöm!
VálaszTörlés