2012. április 20., péntek

Epres-marcipános bonbon

A bonbon, ami Katuci játékára készült. Piros marcipánnal készítettem, szerintem így még mutatósabb. Nagyon finom volt, a marcipán és az aszalt eper passzol egymáshoz.


Hozzávalók
  • 15 dkg marcipán
  • 10 db aszalt eper
  • 10 dkg étcsokoládé

Elkészítés
  1. A marcipánt 10 részre osztjuk, és minden darabból gombócokat formálunk. A gombócokra rányomunk egy-egy aszalt epret.
  2. A csokoládét megolvasztjuk, és belemártjuk a marcipános epreket.
  3. Sütőpapírra állítjuk őket, és hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.

13 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet, ötletesen megoldottad!Először azt hittem hogy bonbon formában csináltad. Guszta!

    VálaszTörlés
  2. ez nagyon szuper! imádom az ilyen egyszerű recepteket ! :)

    VálaszTörlés
  3. Nem semmi, finom lehet, és könnyű elkésziteni is:)

    VálaszTörlés
  4. De jópofa, igazán harapnivaló kis finomság!
    Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Ez valami fantasztikusan néz ki, ha még ilyen finom is......:)

    VálaszTörlés
  6. Szuper jól néz ki, nagyon csábító a látvány:) Az ízét meg hozzáképzelem:)

    VálaszTörlés
  7. De aranyosak...:) Biztosan szuper finomak!

    VálaszTörlés
  8. Csuda jól néz ki! Hogy állsz a tanulással? :-)

    VálaszTörlés
  9. Ó, micsoda színek! Nyelek nagyokat... :)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm mindenkinek!
    Teller-Cake, kissé szerintem le vagyok maradva, és már csak két hét van az érettségiig.:( De azért igyekszem bepótolni, az időm nagy részében a töri könyv felett ülök.:)

    VálaszTörlés
  11. Most jutottam el az epres finomságokhoz. Gyönyörű a bonbonod, biztos nagyon finom volt!
    Drukkolok neked az érettségihez!

    VálaszTörlés
  12. Marisz, köszönöm!

    VálaszTörlés