Hozzávalók
- 15 dkg Göcseji sajt
- 15 dkg Anikó sajt
- 1 alma
- 1 vöröshagyma
- 10 dkg majonéz
Elkészítés
- A sajtokat nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
- Az almát és a vöröshagymát is lereszeljük.
- A sajtokat, az almát, a hagymát, és a majonézt összekeverjük. Egy napig hűtőben hagyjuk állni, hogy összeérjenek az ízek.
Hú, de jól hangzik! Nagyon finom sajtos kence! De rég hallottam az Anikó sajtról, lehet még kapni? Le vagyok ragadva a Trappistánál...:o)
VálaszTörlésFinom lehet ennyi sajttal:)
VálaszTörlésNagyon finom lehet! A sajtokat annyira nem szoktam váltogatni, csak a Trapistát használom, de ez a saláta nagyon ízletes lehet az alma és a hagyma együtt majonézzel elképzeletm milyen ? Finom!!!
VálaszTörlésaz Anikó sajt azon tételek közé tartozik nálam, amit otthon először megveszek, mikor boltba megyek :)
VálaszTörlésHm. finom lehet, akár reggelire is jöhetne ;)
VálaszTörlésHát a Göcseji és az Anikó sajt is nagyon finom, régebben jobban vettem. Azóta az árak nagyon elrugaszkodtak a valóságtól, így én is Trapistát, v. Gouda sajtot használok. De így összevonva, isteni íze lehet, nem beszélve az almáról.
VálaszTörlésIlléskrisz, lehet még kapni:)) Egyébként én is általában azt használok, rá is csodálkoztam, amikor apa előrukkolt ezzel a salátával, hogy milyen sajtokat tartalmaz.:)
VálaszTörlésKati, ami sajtos, az általában finom.:))
Éva, köszi! Jól passzolnak az ízek.:)
Szofi, akkor neked tuti ízlene!:D
Panna, igen, reggelire is tök jó így, kenyérre kenve.
Tücsi, sajnos tényleg nem olcsóak.:(
De fincsi lehet!!!!
VálaszTörlés