Hozzávalók
Elkészítés
- 8 dkg étcsokoládé
- 20 dkg alma
- 3 ek cukor
- fahéj
Elkészítés
- A csokit megolvasztjuk, és kikenjük vele a bonbonforma mélyedéseit. Hűtőbe tesszük, míg megdermed.
- Utána egy újabb réteget rákenünk, majd megint a hűtőbe tesszük.
- Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, és kis kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, majd fedő alatt puhára pároljuk. Villával péppé törjük, és a bonbonforma mélyedéseibe töltjük.
- A maradék csokival lezárjuk a bonbonokat. Félórára hűtőbe tesszük, majd kifordítjuk a formából. Ahol szükséges, levágjuk a széleket.
Nagyszerű bon-bon! Milyen finom lehet!
VálaszTörlésDe jó látni máshol is :) Nagyon szépek lettek!
VálaszTörlésJaj, nagyon jól néz ki. Már én is kinéztem magamnak...:)
VálaszTörlésIlléskrisz, köszi, tényleg finom volt.:)
VálaszTörlésKata, köszi!
Lilla, készítsd el te is!:)
Jót választottál ;) Olyan pont képről kivevés bonbon ;)
VálaszTörlésÁ, elcsíptem, itt a Blogkóstolós recept :) ki is vagy pippantva, jöhet a bonbon cserébe ;)
VálaszTörlésAzért majd légyszi küldd el nekem e-mailben a linket, hogy az összefoglaló írásánál ne kelljen bogarásznom.
VálaszTörlésKöszi
El fogom küldeni, csak az időt kihasználva készítek még egy receptet, amit kiválasztottam.:) Gondolom egyszerűbb, ha egyszerre küldöm.
Törlés