Kb. 22 db lesz ekkora adagból.
- 20 dkg cukor
- 3 tojásfehérje
- fél cs vaníliás cukor
- 15 dkg őrölt mogyoró
- 10 dkg apróra vágott étcsokoládé
Elkészítés
- A hozzávalókat összekeverjük.
- A tésztát kinyújtjuk fél centi vastagra. (Ha kicsit folyósabb, akkor érdemes őrölt mogyorón nyújtani, úgy könnyebb.) Kiszúrjuk szív alakú szaggatóval.
- Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük.
A tesóm most látta meg a fotót és azt mondja nagyon szép:) Szerintem is:)
VálaszTörlésA kép vissza adja, amit látnunk kell. Ez így tökéletes. És a keksz is!
VálaszTörlésSzerintem is jó a kép, és az is igaz hogy a Váncza-sütiket nehéz fényképezni, de viszont tényleg finomak. Köszönöm hogy sütöttél viszem is a recepthez a fotódat.
VálaszTörlésNagyon jól néznek ki ezek a kekszek! :)
VálaszTörlésNagyon jól néznek ki,és biztos finom is,a receptből kiderül.A fényképpel semmi gond!!Viszem is!!!A receptet! :):)
VálaszTörlésKöszönöm nektek a biztatást, az biztos, hogy nem ez a legszebb kép, amit készítettem, de a keksz a legfinomabbak között van.:)
VálaszTörlés