Tuesday, April 30, 2013

Zsúrszívek

Mónikánál találtam ezt a receptet. A fényképezéssel rengeteget szenvedtem, mert a süti nem egy fotogén alkat (szerintem még így is csúnyácska lett a kép), viszont igaz, hogy kívülről nem a legszebb, de amint beleharapsz rájössz, hogy nagyon-nagyon finom. A kedvencek közé került, az biztos.:)
Kb. 22 db lesz ekkora adagból.


Hozzávalók
  • 20 dkg cukor
  • 3 tojásfehérje
  • fél cs vaníliás cukor
  • 15 dkg őrölt mogyoró
  • 10 dkg apróra vágott étcsokoládé

Elkészítés
  1. A hozzávalókat összekeverjük.
  2. A tésztát kinyújtjuk fél centi vastagra. (Ha kicsit folyósabb, akkor érdemes őrölt mogyorón nyújtani, úgy könnyebb.) Kiszúrjuk szív alakú szaggatóval.
  3. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük.

6 comments:

  1. A tesóm most látta meg a fotót és azt mondja nagyon szép:) Szerintem is:)

    ReplyDelete
  2. A kép vissza adja, amit látnunk kell. Ez így tökéletes. És a keksz is!

    ReplyDelete
  3. Szerintem is jó a kép, és az is igaz hogy a Váncza-sütiket nehéz fényképezni, de viszont tényleg finomak. Köszönöm hogy sütöttél viszem is a recepthez a fotódat.

    ReplyDelete
  4. Nagyon jól néznek ki ezek a kekszek! :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon jól néznek ki,és biztos finom is,a receptből kiderül.A fényképpel semmi gond!!Viszem is!!!A receptet! :):)

    ReplyDelete
  6. Köszönöm nektek a biztatást, az biztos, hogy nem ez a legszebb kép, amit készítettem, de a keksz a legfinomabbak között van.:)

    ReplyDelete