Hozzávalók
- 10 dkg vaj
- 20 dkg liszt
- 2 ek víz
- 20 db ropi
- 5 kocka étcsokoládé
- színes cukor
Elkészítés
- A porcukrot, a vajat, a lisztet, és a vizet összegyúrjuk.
- A tésztát 20 részre osztjuk.
- A kisebb részeket seprű formájúra lapítjuk, és mindegyikbe beleteszünk egy-egy ropit. Egy villa segítségével kialakítjuk a seprű szálait.
- Előmelegített sütőben, 180 fokon 10 perc alatt megsütjük. Hűlni hagyjuk.
- Az étcsokit megolvasztjuk, megkenjük a seprűket a nyelüknél, majd megszórjuk színes cukorral.
Anitánál és itt is nagyon tetszett és tetszik!!! Tökéleteskék lettek! Én megenném szívesen! :)
VálaszTörlésNagyon szuperek lettek!
VálaszTörlésIgazán érdekes párosítás, finom lehet!
VálaszTörlésÚj seprű, jól seper! A tányéromról beseperném... :o) Helyesek!
VálaszTörlésHihi, ezek a bosziseprűk nagyon jópofák!Tavaly boszorkányujj, idén boszorkányseprű :))
VálaszTörlés