Hozzávalók
- 70 g karamellkrém
- 80 g étcsokoládé
Elkészítés
- A csokit megolvasztjuk, és kikenjük vele a bonbonforma mélyedéseit. Hűtőbe tesszük, míg megdermed.
- Utána egy újabb réteget rákenünk, majd megint a hűtőbe tesszük.
- A karamellkrémet kicsit felmelegítjük, hogy folyósabb legyen, és a bonbonforma mélyedéseibe töltjük. Hűtőbe tesszük félórára.
- A maradék csokival lezárjuk a bonbonokat. Félórára hűtőbe tesszük, majd kifordítjuk a formából. Ahol szükséges, levágjuk a széleket.
Ez a bonbonforma annyira jóóóóóó!!!!:)
VálaszTörlésJaj, de szépek! Ez Sőregi-féle bonbonforma?
VálaszTörlésNagyon szépek lettek!
VálaszTörlésNagyon szépek lettek!Kezdődik a bonbon project?:)
VálaszTörlésDe ügyes vagy! Még nem készítettem újra karamellát, de ha újra folyós marad, már tudom, mire lesz jó:-)
VálaszTörlésNagyon szépek, ügyes vagy:)
VálaszTörlésHmm,de guszták :)
VálaszTörlésA Blogkóstolós játékon az alábbi blogot kaptad >> http://kataakonyhaban.blogspot.com.es/
Jó játékot :)
Határidő: ápr.18.
Juj de megennék pár kis csúcsot!!! Nagyon guszták lettek!! :))
VálaszTörlésIgeeeen :D Nagyon jól döntöttél, hogy bonbon lett belőle!
VálaszTörlésHúú de finom lehet!!!!
VálaszTörlésHát kárba tényleg nem ment a krém, sőt...! :-)
VálaszTörlésSzofi, nekem is nagyon tetszik.:)
VálaszTörlésPetra, igen, Sőregi-féle.:)
Lilla, köszönöm!
Éva, csak folytatódik.:)
Gerdi, a bonbonban nagyon finom volt, illett hozzá! Bár nem az összes odakerült, simán is ettük.:))
Kati, köszönöm!
Adél, már szét is néztem a blogon, sőt azt is tudom, hogy mit fogok készíteni.:)
Barbi, köszi!
Panna, szerintem is jó döntés volt.:D
Mellissina, de még mennyire finom!
Teller-cake, kárba nem ment, az tuti. Bár bonbon nélkül is elfogyott volna.:D
Ez nem semmi!!!! Bele sem mernék fogni!
VálaszTörlésPedig nem nehéz, de tényleg!:)
Törlés