Hozzávalók
- 30 dkg
eper
- 4 dl
Hulala tejszín
- 50 dkg
mascarpone
- 20 dkg
porcukor
- 30-40 db
vajas keksz
Elkészítés
- Az epret megmossuk, kicsumázzuk. Összeturmixoljuk a mascarponeval és a porcukorral.
- A tejszínt
kemény habbá verjük, és óvatosan az előző krémhez keverjük.
- Egy tepsi
aljára kirakjuk a keksz felét, rákenjük a krémet, a tetejére pedig a
maradék kekszet tesszük.
- Egy
éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon.
Csodásan néz ki , nagyon finom lehet! Az lenne a bajom vele hogy nem tudnám átharapni, de ennél nagyobb gondom ne is legyen , kanalaznám ezt a finom krémet. Éppen ezen a krémen gondolkodtam a napokban mert van mélyhűtőben tésztám és ilyen gyümölcsös krémmel szeretném majd megtölteni.:)
VálaszTörlésMar nagyon vartuk a bejegyzesed! Gondolom, a vizsgaidoszak miatt nem tudtal ilyen sokaig receptet hozni nekunk, de ezzel az eperhabos finomsaggal azt hiszem, megbocsatunk. :)
VálaszTörlésHmmm, de fincsi lehet! Málnásan is odalennék érte!
VálaszTörlésHát ez csábító! Köszönöm, hogy velem játszol és ráadásul két művel is! :-))
VálaszTörlés