Hozzávalók
- 20 dkg
darált keksz
- 50 dkg
gesztenyepüré
- 5 dkg vaj
- 4 dl tej
- 1 cs
csokis pudingpor
- 10 dkg cukor
- 4 dl
tejszín
Elkészítés
- A darált kekszet összegyúrjuk 40 dkg gesztenyepürével és a vajjal. Egy tepsi aljába nyomkodjuk.
- A pudingport
megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd összekeverjük 10 dkg gesztenyepürével,
és a tésztára kenjük.
- A tejszínt
kemény habbá verjük, és az előző krémre tesszük.
Nagyon finomakat látok Nálad!!!A kekszes és a gesztenyés is,csábító,csak legalább megkínálna valaki ezekkel a sütikkel!!!!
VálaszTörlésÉn is krémest sütöttem minap, csak franciát. Nagyon guszta így gesztenyével is!
VálaszTörlésEz nagyon jòl néz ki! Imàdom a gesztenyès èdessègeket!!:D
VálaszTörlésHol jársz mostanában Flóra, rég nem hallottam rólad? Remélem minden rendben, a cukrász-képzőben is! ;-)
VálaszTörlésSzia Flora! Reg kaptunk Toled finom sutemenyt! Remelem, ha vege a vizsgaidoszaknak, gyakrabban jarsz erre Te is, mert mi itt vagyunk! Puszi
VálaszTörlésSziasztok, köszönöm az érdeklődést, kicsit el voltam havazva, de ma este hozok bejegyzést!:))
VálaszTörlésNagyon finom lehet és igazán mutatós!!!
VálaszTörlés