Hozzávalók
- 300 g közepes lyukú reszelőn reszelt alma (hámozva, csumázva)
- kb. 200 g darált linzer (vagy háztartási keksz)
- 80 g porcukor
- 2 tk fahéj
- 2 tk citromlé
Elkészítés
- Az almát a fahéjjal és a citromlével fedő alatt puhára pároljuk. Kicsit kihűtjük.
- Hozzáadjuk a porcukrot, és annyi darált linzert, hogy gyúrható masszát kapjunk.
- Diónyi golyókat formázunk, amiket fahéjas porcukorban meghempergetünk.
Jaj de jooo,megegy golyo:)orulok hogy ez is izlett :)
VálaszTörlésDe jópofa recept! Biztos nagyon finom lehet. Imádom az almát és a fahéjat.
VálaszTörlésjúj, ezt muszáj leszek kipróbálni. Zseniálisan néz ki, ráadásul imádom az almáspitét :D
VálaszTörlésJól néz ki és biztos finom is! Nincs olyan ember szerintem aki ne szeretné az almáspitét :)
VálaszTörlésSzofi, a többi golyó recepteddel is szemeztem:D Lehet azok is sorra kerülnek valamikor:)
VálaszTörlésIlléskrisz, köszönöm!:)
Rose, biztosan ízleni fog neked is!:)
Csigabige, én sem ismerek olyat, aki ne szeretné.:D