Sajnos mindjárt vége lesz az eperszezonnak, elképzelhető, hogy ez az utolsó epres recept... De azért nem szomorkodom, mert jön a nektarin meg a málna.:))
20x30 cm-es tepsiben készült.
Hozzávalók
- 250 g
darált háztartási keksz
- 50 g puha
vaj
- 1,5 dl tej
- 50 g porcukor
- 75 g Nutella
- 300 g eper
- 250 g
mascarpone
- 2 cs
vaníliás cukor
Elkészítés
- A kekszet,
a vajat, a porcukrot, a tejet összegyúrjuk, és egy tepsi aljába
nyomkodjuk.
- Megkenjük
a Nutellával.
- Az epret
megmossuk, kicsumázzuk, és apróbb darabokra vágjuk.
- A
mascarponét, a vaníliás cukrot, és az epret összekeverjük, majd a süti
tetejére kenjük.
- Hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Milyen pofon egyszerű és milyen finom lehet!!! :)) Jó ötlet! :)
VálaszTörlésJaj, de jó, hogy végre ilyen nagy képeket teszel fel. Nagyon fincsi sütike lehet! Tetszik!
VálaszTörlésEz a sütemény tényleg egy álom! Hu, de jól néz ki! :P
VálaszTörlésCsoda! Minden van benne amit imádok, csak el ne készüljön a héten:)
VálaszTörlésNagyon hamar elkészül és nagyon finom lehet! Öt csillag jár érte!
VálaszTörlésFantasztikus, szinte érzem a számban az ízkavalkádot... :-)
VálaszTörlésCsodaszép ez a süti!
VálaszTörlésHirdettem egy játékot, kérlek nézz be hozzám, örülnék, ha csatlakoznál!
Verus
Klassz a sütid ;) Az eper szezon tényleg gyorsan lejárt, de szerencsére van helyette új finomság :) Ezt szeretem a legjobban a nyárban :)
VálaszTörlésElkészítettem, isteni volt, de én nem tudtam róla ilyen guszta fotót csinálni:)
VálaszTörlésÖrülök, hogy ízlett! Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy a te fotód még gusztább:))
Törlés