Itt egy whisky-s verzió. Körülbelül 20 darab készült ekkora adagból.
Hozzávalók
- 200 g
étcsokoládé
- 25 g vaj
- 140 ml
habtejszín
- 2 tk
whisky
- 20 g
kakaópor
Elkészítés
- Az étcsokoládét a vajjal együtt megolvasztjuk.
- Hozzákeverjük a tejszínt és a whiskyt. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
- Másnap golyókat formázunk belőle, amiket megforgatunk a kakaóporban.
Nagyon jól néz ki és biztos finom is , csak a 2 tk whiskyhez ne kéne megvenni 1/2 litert?:-)) A napokban találtam rá egy régi kis receptes újságban egy mogyorós bonbonodra lehet hogy majd elkészítem!
VálaszTörlésIgen, ez talán akkor a legjobb, ha alapból van otthon whisky. Rendben, majd várom a képet! :)
VálaszTörlés