Hozzávalók
- 1 dl tejszín
- 40 dkg fehér csokoládé
- 1 dkg méz
- 10 dkg dió
- 1 kk rum
Elkészítés
- A tejszínt felforraljuk, elkeverjük benne a csokoládét, a mézet. Sokkolóban dermesztjük.
- A diót megpörköljük, nyújtófával összetörjük.
- A trüffel alaphoz a fele diót és a rumot hozzákeverjük.
- Golyókat formázunk belőle, a felét dióba, a másik felét tortadarába panírozzuk.
Ez nekem is tudna a kedvencem lenni, nagyon finom lehet. :)
VálaszTörlésHelyes kis golyóbisok, jöhetnek így szépen, sorban! ;-)
VálaszTörlésNagyon jól néznek ki és finomak !
VálaszTörlésNagyon guszták! Tetszenek! :)
VálaszTörlésHmm, feher csoki es tejszin... Nem "sulhet" ki rossz beloluk. :)
VálaszTörlésóóóóó,milyen helyes kis golyóbisok, kipróbálós, ha vége a fogyókúrának :)
VálaszTörlésA Grofur az Szofi volt, csak az uram maradt bejelentkezve :D
VálaszTörlésEz valami hihetetlen finom lehet! Annyira jó a kép is, hogy egyből megkívántam!
VálaszTörlés